19e Verwendag, zaterdag 6 april 2019

Wat is nou het verschil tussen een Verwendag en een dagje uit? Om te beginnen worden de moeders die de dagelijkse zorg hebben voor een kind met een handicap, thuis opgehaald door een vrijwilliger die voor het gezin dan ook nog een taartje aflevert. De moeders hebben geen idee wat hen die dag te wachten staat en dat maakt het best wel spannend. Dit jaar had Tuincentrum de Schouw een hartelijke, gastvrije ontvangst verzorgd met koffie en gebak in de koffiehoek van het mooie nieuwe complex. Hoe verrassend om daar te mogen beginnen, middenin het groen. Vol verwachting kwamen de 50 moeders binnen en niet zelden volgde een innige omhelzing, blij elkaar weer te zien.

18e Verwendag, zaterdag 24 maart 2018

Anders dan anders! Dat was het kenmerk van de 18e Verwendag voor Moeders. De dag begon in een totaal andere ambiance dan tot nu toe gebruikelijk was:  de moeders werden naar een nieuw adres gereden, Paviljoen de Toekomst. Na een gezellig koffie met gebak begon de eerste activiteit van de dag: Glow in the dark. Vanuit de vrolijk oplichtende ruimten waar 18 holes midget golf gespeeld konden worden, klonk een geanimeerd geroezemoes. Een goed begin van wat een prachtige dag bleek te worden.

17e Verwendag, zaterdag 25 maart 2017

 

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een prachtige dag die als gebruikelijk begon in het Houtens Erf. Vol verwachting kwamen de moeders binnen en niet zelden volgde een innige omhelzing, blij elkaar weer te zien.

16e Verwendag, zaterdag 19 maart 2016

 

We zijn vanaf het Houtens Erf naar het Princess hotel in Epe gereden, midden in het bos.

Daar was een workshop “marsepein boetseren op chocolade” van Chomar. De moeders hebben een prachtig paasei gemaakt. Het duurde 1½ uur maar voor velen had dit wel de hele dag mogen duren….. Zo leuk vonden ze het om met de marsepein te mogen fröbelen.

 Wederom een heerlijke Verwendag voor Moeders

Afgelopen zaterdag, 31 maart, is er voor de 12e keer op rij een Verwendag voor Moeders in de gemeente Houten geweest. Een dag vol gezelligheid en ontspanning voor die moeders (en alleenstaande vaders) die de dagelijkse zorg hebben voor één of meer gehandicapte kinderen.